Intratone

Intratone


Intratone omvat schitterende oplossingen op het vlak van audio- en videophonie via het mobiele datanetwerk. Dit al of niet in combinatie met toegang via badge of afstandsbediening. Intratone producten zorgen voor activatie van eender welk elektrische/geautomatiseerde toegang. Alle programmatie is via een webbrowser te bewerkstelligen. Er zijn zowel systemen met voorafbetaalde abonnementen als jaarlijks abonnementen.

Ook oplossingen met codeklavieren, sleutelbox, ontvanger/zenders, allen te beheren via het mobiele datanetwerk, zijn beschikbaar.

Residentïele audio- en videophonie

Residentïele audio- en videophonie


De Intratone technologie is gebaseerd op het gebruik van de eigen telefoon (vast of mobiel).  Indien Visio 3G compatibele smartphone ter beschikking is videophonie mogelijk. Na oproep kan de toegang simpelweg via de telefoon worden verleend!
Het systeem is voorzien van een onzichtbare camera.

Geen bedrading naar appartementen nodig, meerdere telefoonnummers per appartement instelbaar.

Private audio- en videophonie

Private audio- en videophonie


Intratone bevat tevens een kit met 1 tot 4 oproepknoppen, al of niet met codeklavier. Hierdoor is het systeem ook voor kleine privé installaties geschikt, zonder jaarlijks abonnement, alles inbegrepen bij aankoop en met 15 jaar gewaarborgde communicatie en updates.