Salto

Salto

Als enige Inspired Business Partner aan de kust staan we garant voor een onberispelijke implementatie van dit toegangscontrolesysteem.

Van bij de eerste Salto productlancering, meer dan 10 jaar geleden, implementeerde Bervan dit uiterst kwaliteitsvolle systeem in diverse sectoren, met ongekend succes en vele referenties als gevolg.

Naar produktaanbod is er zowat voor elk type toegang een geschikte oplossing, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ook naar software toe kan dit systeem zowel zeer eenvoudige als uiterst complexe sluitplannen aan. Daarbij zijn ook koppelingen naar third-party software (vb. hotelsoftware, tijdsregistratie, event-streaming, …) mogelijk.

Meer info

 

Salto KS

Salto KS

Salto KS is de online variant van het klassieke Salto systeem. Alle deurcomponenten staan hierbij online, het sluitplan is volledig te beheren via een beveiligde website en app. Aanpassen van toegangsrechten, aanmaken of blokkeren van een gebruiker, openen van een deur vanop afstand, raadplegen van het logboek: alles kan in een oogwenk en in real-time. Het openen van een deur kan met een badge, met de smartphone aan de deur (bluetooth), via de app van waar ook (Cloud) of indien voorzien met een code.
Meer info

 

Atrium (CDVI)

Atrium (CDVI)

Atrium is als enige in ons gamma een volledig bekabeld toegangscontrolesysteem, geschikt om vanuit één centrale meerdere deuren aan te sturen. Het sluitsysteem zelf (elektrisch/geautomatiseerd) wordt apart voorzien. De Atrium is via een webbrowser eenvoudig te beheren. Indien de Atrium op het internet wordt gekoppeld is controle van waar ook mogelijk.
Meer info