Airkey - EVVA

Airkey - EVVA

AirKey is een eigen innovatie van EVVA, producent van onder andere kwalitatief hoogstaande mechanische cilinders.
Bij AirKey wordt de ‘sleutel’ via het internet verstrekt. Daarvoor is alleen een NFC-compatibele mobiele telefoon, het internet en een AirKey-cilinder nodig. De AirKey-app en de unieke EVVA-KeyCredits maken van dit intelligente sluitsysteem een gebruiksvriendelijke totaaloplossing.

 

AirKey Cilinder

AirKey Cilinder

De AirKey-cilinder is het veiligheidsproduct voor vergrendeling van de deur aan de binnen- en buitenzijde, en is een kwalitatief hoogwaardige sluitcilinder, voorzien van alle essentiële voorzieningen, zoals kerntrek- en uitboorbeveiliging. Daarenboven is de cilinder modulair, lengte-aanpassing is ter plaatse mogelijk.

 

Smartphone met NFC

Smartphone met NFC

Met een compatibele Smartphone haalt U het maximale uit het systeem. Alle programmatie (cilinders, AirKey media) kan dan via de Smartphone.
En.. uw smartphone is meteen uw ‘sleutel’ en opent zelf de deur door deze voor de cilinder te brengen.

Optie: Codeerstation

Optie: Codeerstation

Indien geen compatibele Smartphone voorhanden is kan alsnog een AirKey-kaart of Airkey sleutelhanger worden gebruikt. Deze, en ook de AirKey-cilinder worden dan ingesteld met een codeerstation.

KeyCredit-Cards

KeyCredit-Cards

De gratis software als web-service en de KeyCredits maken het systeem uniek: u betaalt alleen voor uw werkelijk verbruik.
Voor het aanmaken of wijzigen van rechten wordt een KeyCredit aangerekend. Wissen van rechten is gratis.
De rechten worden direct aan de smartphone verzonden of bij eerstvolgende actualisering overgedragen aan het betreffende indentificatiemedium.

AirKey Website

AirKey Website

Ontdek alle details op de website van Evva – Airkey:
http://www.evva.be/