Atrium - CDVI

Atrium - CDVI

Atrium is een modern toegangscontrolesysteem dat U in staat stelt om de toegang tot een gebouw eenvoudig te beheren.
De Atrium controller is een stuureenheid waarop een diversiteit aan identificatiemodules kunnen worden gekoppeld, gaande van badgelezer over codeklavier. Het systeem bevat zelf geen producten voor effectieve afsluiting van de toegang. Deze moeten dus apart worden voorzien en worden dan aangestuurd (vb. elektrische deuropener of slotkast, gemotoriseerde toegangen als schuifdeur, slagboom, elektrische deurpomp, ..).

 

Atrium - Stuureenheid

Atrium - Stuureenheid

De Atrium wordt beheerd via de PC-software, de ingebouwde webserver of autonoom en kan tot 100 deuren aansturen met de uitbreidingsmodule. De gebruikersinformatie wordt in de controller opgeslagen, gegevens gaan dus niet verloren bij pc of laptop problemen. Vanuit de controller kan de volledige programmering opnieuw worden opgebouwd naar een blanco software.

Mogelijkheden Identificatie

Mogelijkheden Identificatie

Aan de Atrium kan een variatie aan badgelezers, codeklavieren en ontvanger voor handzenders worden aangesloten. Badges kunnen eenvoudig aan het systeem worden toegekend via een master- en programmeerkaart, rechtstreeks op de geplaatse badgelezer.

CDVI Website

Ontdek alle details op de website van Salto: www.cdvibenelux.com