Clay by Salto

Clay by Salto

Clay is een Salto product, de ‘hardware’ aan de deur/toegang is zodoende dezelfde.
Met Clay opent Salto de deur naar hoogstaande toegangscontrole voor KMO’s, de cloud-technologie zorgt voor een sterke verbetering in flexibel toegangsbeheer. 
De gebruikers worden in real-time op de hoogte gehouden via de clay-app, voor maximaal gemak en controle. Het maakt de combinatie van een zeer vlug eigen te maken softwareplatform met kwalitatief hoogwaardige hardware.

Het is hierdoor zeer flexibel in beheer zonder de installatie van software en zonder de kosten van een bekabeld systeem.

Via de App kunnen acties op deuren worden opgevolgd, rechten worden aangepast, … en zelfs deuren worden geopend.

 

ClayTag

ClayTag

De ClayTag is de sleutel voor toegang en wordt eenvoudig, aan de hand van een nummer, aan het systeem toegevoegd en gekoppeld aan een gebruiker. Vervolgens de nodige toegangsrechten definiëren en de ClayTag is klaar voor gebruik.

ClayIQ

ClayIQ

De ClayIQ is het hart van het Clay gebeuren, ze verbindt uw draadloze sloten met de My-Clay cloud. Door extra ClayIQ’s toe te voegen kunt U zelfs afgelegen deuren integreren in het sluitplan!

Clay Deurbeslag

Clay Deurbeslag

Het beslag is hetzelfde als dit van Salto. Ze is voorzien van de Clay firmware en is uiteraard voorzien van draadloze communicatie voor verbinding met de ClayIQ.

ClayIQ

ClayIQ

De cilinder is dezelfde als dit van Salto en ook hier voorzien van de Clay firmware en van draadloze communicatie met de ClayIQ

Clay Website

Ontdek alle details op de website van Clay: www.my-clay.com