Salto

Salto

Als enige Inspired Business Partner aan de kust staan we garant voor een onberispelijke implementatie van dit toegangscontrolesysteem.

Van bij de eerste Salto productlancering, meer dan 10 jaar geleden, implementeerde Bervan dit uiterst kwaliteitsvolle systeem in diverse sectoren, met ongekend succes en vele referenties als gevolg.

Naar produktaanbod is er zowat voor elk type toegang een geschikte oplossing, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ook naar software toe kan dit systeem zowel zeer eenvoudige als uiterst complexe sluitplannen aan. Daarbij zijn ook koppelingen naar third-party software (vb. hotelsoftware, tijdsregistratie, event-streaming, …) mogelijk.

Meer info

 

Clay by Salto

Clay by Salto

Clay is een Salto product dat zodoende de volledige catalogus en dus toepassingsmogelijkheden van Salto omvat. Hét verschil zit hem in de programmatie, Clay is een Cloud-Based systeem en zodoende via een webbrowserapplicatie of App in te stellen. Via het mobiele datanetwerk (3G) wordt het gehele sluitsysteem online gehouden. Er is geen softwarekost, een jaarlijks abonnement is echter noodzakelijk om het systeem te kunnen beheren. Het beheer en onderhoud van het systeem is zeer eenvoudig en als volledig ‘online’ te bestempelen, de deur van op afstand openen of in real-time het logboek raadplegen is geen probleem.
Meer info
BlueCompact by Winkhaus

BlueCompact by Winkhaus

Het sluitsysteem met de app.

Met blueCompact begint uw Smart Home al bij uw voordeur. Elektronische sluitsystemen bieden namelijk veel voordelen: zij zijn individueler, flexibel en eenvoudiger – ook achteraf – door de gebruiker zelf te configureren. Daarbij profiteert men bovendien van een volledige controle en een volledig overzicht over het complete sluitsysteem.

Meer info

 

AirKey (EVVA)

AirKey (EVVA)

Airkey is een relatief nieuw product, met focus op de mogelijkheid om deuren te openen met behulp van de smartphone (via NFC technologie – afhankelijk van model), maar tevens met badge indien geen compatibele smartphone. Bervan is ook hier als enige aan de kust ‘Certified’, waardoor we de beste implementatie kunnen aanbieden. Het gamma beperkt zich momenteel tot enkele systemen (cilinder, beslag, wandlezer) waarmee echter voor vele situaties een oplossing kan worden gevonden. Er is geen softwarekost noch abonnement, betaling is via aan te kopen ‘credits’, waarbij enkel bij bepaalde acties ‘credits’ worden aangerekend. Het systeem is via een compatibele smartphone zeer flexibel in te stellen/gebruiken, het is niet als volledig online te bestempelen.
Meer info
Atrium (CDVI)

Atrium (CDVI)

Atrium is als enige in ons gamma een volledig bekabeld toegangscontrolesysteem, geschikt om vanuit één centrale meerdere deuren aan te sturen. Het sluitsysteem zelf (elektrisch/geautomatiseerd) wordt apart voorzien. De Atrium is via een webbrowser eenvoudig te beheren. Indien de Atrium op het internet wordt gekoppeld is controle van waar ook mogelijk.
Meer info