Sedert 1989 hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd voor wat het maken en kopiëren van sleutels betreft. Regelmatig horen we van onze klanten “als ze een sleutel bij Bervan NIET kunnen maken, kunnen ze het NERGENS”.
Hiervoor bouwen we dag na dag verder aan deze reputatie door bijvoorbeeld steeds de meest geavanceerde sleutelmachines aan te schaffen om nagenoeg ALLE sleutels te maken. Sleutels worden gedupliceerd op een van de dertien sleutelmachines en worden desnoods met de vijl afgewerkt. Ook in het maken van sleutels heeft de computer binnen ons bedrijf reeds geruime tijd zijn intrede gemaakt.
Daarnaast is een zeer uitgebreide en diverse voorraad sleutels nodig om u onmiddellijk te kunnen bedienen. Alleen in specifieke, leveranciers gebonden gevallen, moeten wij de sleutel voor u bestellen.
Wij maken sleutels voor deuren, achterdeuren, binnendeuren, wagens, moto’s, scooters, fietsen, boten, vliegtuigen, hangsloten, opzetsloten, ski-boxen, brievenbussen, kasten (antiek en nieuw), kluizen, noodsleutelkastjes, strandcabines, koffers, rolluiken,garagepoorten, enz. enz.