Audio- en videofonie

Door middel van een intercomsysteem kan u vanop afstand communiceren en bepalen of u de deur wel of niet opent. Zo kan u vanuit je woning of kantoor zien wie er aan de deur staat en deze al dan niet openen zonder uzelf bloot te stellen aan onveilige situaties. Een degelijk intercomsysteem biedt dus niet enkel comfort en gemak, maar ook extra gemoedsrust.

Bij Bervan werken wij samen met erkende leveranciers (bijvoorbeeld Intratone) voor onze Intercomsystemen. Wij voorzien oplossingen voor zowel residentiële als private audio-en videofonie. Lees hieronder meer over onze oplossingen of kom langs in onze winkel voor uitgebreide informatie en advies op maat door onze experten.

Intratone

Intratone omvat schitterende oplossingen op het vlak van audio- en videophonie via het mobiele datanetwerk. Dit al of niet in combinatie met toegang via badge of afstandsbediening. Intratone producten zorgen voor activatie van eender welk elektrische/geautomatiseerde toegang. Alle programmatie is via een webbrowser te bewerkstelligen. Er zijn zowel systemen met voorafbetaalde abonnementen als jaarlijks abonnementen.

Residentïele audio- en videophonie

De Intratone technologie is gebaseerd op het gebruik van de eigen telefoon (vast of mobiel). Indien Visio 3G compatibele smartphone ter beschikking is videophonie mogelijk. Na oproep kan de toegang simpelweg via de telefoon worden verleend! Het systeem is voorzien van een onzichtbare camera. Geen bedrading naar appartementen nodig, meerdere telefoonnummers per appartement instelbaar.

Private audio- en videophonie

Intratone bevat tevens een kit met 1 tot 4 oproepknoppen, al of niet met codeklavier. Hierdoor is het systeem ook voor kleine privé installaties geschikt, zonder jaarlijks abonnement, alles inbegrepen bij aankoop en met 15 jaar gewaarborgde communicatie en updates.
Scroll naar boven