Sloten & Cilinders

Wij bieden sloten en cilinders in verschillende soorten en maten om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Bent u op zoek naar een standaard cilinder voor uw voordeur of een slot met de hoogste beveiliging voor uw bedrijfspand? Wij hebben het juiste product voor u.

Bervan is gespecialiseerd in traditionele mechanische sloten & cilinders maar heeft ondertussen ook ruime expertise opgebouwd op gebied van motorsloten. Daarnaast voldoen onze veiligheidssloten met certificaat aan de hoogste beveiligingsnormen voor een optimale gemoedsrust.

Sloten & Cilinders

Mechanische sloten & cilinders

Als hoofdverdelen en service-center voor verschillende merken en fabrikanten zijn we gespecialiseerd in mechanische sloten en cilinders van hoge kwaliteit. Dit zijn traditionele sloten die handmatig worden bediend en geen elektronische componenten bevatten. Deze sloten en cilinders worden bediend met een sleutel en zijn een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw huis, bedrijf of eigendommen.

Wij hebben op elk moment een ruime voorraad op stock gaande van eenvoudige enkelvoudige cilinders tot complexe meerpuntssluitingen. Een van onze specialisaties is het leveren van gelijksluitende cilinders. Dit betekent dat meerdere sloten met één sleutel geopend kunnen worden.

Onze mechanische sloten en cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke beveiligingsbehoeften. Onze ervaren slotenmakers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste sloten en cilinders voor uw situatie en kunnen deze ook vakkundig installeren.

Sloten & Cilinders

Motorsloten & -cilinders

Motorische sloten zijn een geautomatiseerde manier om deuren te vergrendelen en ontgrendelen. In tegenstelling tot mechanische sloten, waarbij de sleutel handmatig wordt gebruikt om de deur te vergrendelen en ontgrendelen, worden motorische sloten bediend door middel van een elektronisch signaal. Deze signalen kunnen worden verzonden via een sleutelkaart, afstandsbediening, pincode of een ander controlesysteem.

Onze motorische sloten en cilinders kunnen worden geïnstalleerd op verschillende soorten deuren en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en ontwerpen om aan uw veiligheidseisen te voldoen. Bij de motorcilinder volstaat het de mechanische cilinder te vervangen. Motorsloten vereisen de vervanging van het bestaande slot.

Motorische sloten en cilinders zijn het neusje van de zalm op gebied van toegangscontrole en beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u adviseren over welke motorische sloten het meest geschikt zijn voor uw specifieke toepassing en zorgen voor de professionele installatie en onderhoud.

Sloten & Cilinders

Veiligheidscilinders met certificaat

Bij Bervan verzorgen wij veiligheidscilinders met volledige sleutelcontrole dankzij een eigendomscertificaat. Bijhorende sleutels kunnen enkel gekopieerd worden op vertoon van dit certificaat, zodat u volledige controle hebt over wie toegang heeft tot uw huis of bedrijfspand. Sleutels die bij ons gemaakt worden kunnen dus niet zomaar worden bijgemaakt bij een willekeurige sleutelmaker, wat extra bescherming biedt tegen ongeautoriseerde toegang.

Veiligheidscilinders zijn bij Bervan verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Deze cilinders zijn bovendien beveiligd tegen de meest voorkomende inbraakmethoden zoals het uitboren, uittrekken of kerntrekken van de cilinder.

Onze veiligheidscilinders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor duurzaam en slijtvast. Dit verlengt de levensduur van het slot en zorgt voor een betrouwbare beveiliging gedurende lange tijd.

Scroll naar boven