Biometrie

Biometrische toegangscontrole gebruikt de unieke biologische eigenschappen van personen, zoals vingerafdrukken of gezichtsherkenning om toegang te verlenen tot gebouwen, ruimtes, systemen of apparaten. Het is een van de veiligste manieren van toegangscontrole omdat het niet kan worden omzeild door traditionele methoden zoals het kopiëren van sleutels of codes.

Met biometrische toegangscontrole kunt u ook de toegang van werknemers tot verschillende gebieden binnen uw bedrijf beheren en toezicht houden op wie er binnenkomt en vertrekt. Onze ervaren slotenmakers helpen u graag bij het kiezen en installeren van het juiste systeem voor jouw specifieke situatie.

Enkele producten

E-Key Multi

Toegangscontrolesysteem waarbij tot 4 vingerscanners in een klein netwerk geplaatst kunnen worden. Individuele toegangsrechten en tijdslots zijn gemakkelijk toe te wijzen aan specifieke gebruikers (via een controle paneel en dus zonder PC).

E-Key Home

is een innovatieve vingerscanner voor privégebruik en is in verschillende modellen voor verschillende toepassingen beschikbaar. De belangrijkste kenmerken van het systeem zijn de eenvoudige installatie en gebruikersinterface (via een controle paneel en dus zonder PC).

E-Key Net

Toegangscontrolesysteem waarbij maximaal 80 vingerscanners in het netwerk geplaatst kunnen worden. Via gebruiksvriendelijke software kunt u alle toegangszones centraal beheren, gebruikersgroepen definiëren en individuele gebruikers toekennen. E-Key Net ondersteunt een reeks interfaces, zodat u verbinding kunt maken met externe systemen.
Scroll naar boven