Toegangscontrole

Doorheen de jaren heeft Bervan een uitgebreide expertise opgebouwd op gebied van (elektronische) toegangscontrole. Toegangscontrole omvat allerlei innovatieve en betrouwbare technologieën die ervoor zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot uw woning, bedrijfspand of specifieke ruimtes. Bovendien bieden deze systemen meer gemak en flexibiliteit in het beheren van toegang tot verschillende ruimtes en gebouwen.

Wij werken alleen met gerenommeerde leveranciers en bieden oplossingen aan voor elk budget. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste elektronische systemen voor toegangscontrole, op maat van uw specifieke behoeften, en zorgen voor professionele installatie en onderhoud.

Beperk de toegang voor uw woning of bedrijfspand tot geautoriseerde personen, op basis van unieke biometrische gegevens.
Onze audio- en videofoniesystemen zorgen voor een veilige en comfortabele manier om bezoekers te ontvangen en te identificeren.
Houdt volledige controle over wie toegang heeft tot jouw eigendom. Van eenvoudige systemen tot uitgebreide softwarematige toegangscontrole.

De Danalock is een draadloos slim slot waarmee je eenvoudig de toegang tot je huis kunt regelen met je smartphone.

Onze afstandsbedieningen bieden een handige manier om toegang te krijgen tot jouw pand, zonder de noodzaak van een sleutel.
Bekijk onze systemen om toegang te krijgen tot een ruimte of gebouw door een specifieke code in te voeren op een toetsenbord.

Professionele techniekers

Onze techniekers gaan voor u dagelijks de baan op voor allerhande beveiligingswerken, herstellingen en vernieuwingen. Ook als u geconfronteerd wordt met een deur die om één of andere reden niet meer open kan, kan u rekenen op onze expertise. We onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Laat van je horen

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Dringende interventie

Neem snel contact op voor depannage, om een deur te openen als u uw sleutels vergeten bent of andere dringende sleutelproblemen.

Bel 059 70 08 23

Ontdek al onze diensten

Bij onze slotenmakerij kunt u rekenen op een kwalitatieve sleutelservice en een breed scala aan sloten en cilinders.

Wees inbrekers te slim af! Wij bieden uitgebreid beveiligingsadvies voor uw woning of bedrijf.

Bekijk al onze producten die verzekeren dat enkel geautoriseerde personen toegang hebben tot uw eigendom.

Verhoog uw comfort  met onze oplossingen voor het automatiseren van uw draaideuren, garagepoorten, …
Scroll naar boven