Slotenmakerij

Welkom bij onze slotenmakerij! Onze ervaren slotenmakers staan klaar om u te helpen wanneer u uw sloten wilt vervangen, nieuwe sleutels nodig hebt of een snelle interventie kunt gebruiken bij een noodgeval. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice en hebben een breed scala aan sloten en cilinders in ons assortiment, zodat we steeds een oplossing kunnen bieden voor uw specifieke behoeften. Onze winkel is uitgerust met de modernste machines en een ruime voorraad om alle sleutels snel en efficiënt te kopiëren. Daarnaast stellen wij graag samen met u een sluitplan op, waarmee u op elk moment het overzicht houdt over wie bepaalde sleutels heeft en wie toegang heeft tot welke ruimtes.

Naast deze kernproducten biedt onze slotenmakerij ook oplossingen voor deurbeslag, deurpompen, graveerwerk en signalisatie.

Bij Bervan bieden we een uitgebreide sleutelservice met de modernste machines om alle types sleutels te dupliceren of te vervangen.
Ons assortiment aan zowel mechanische als motorische sloten en cilinders is van hoogwaardige kwaliteit en biedt maximale beveiliging voor uw eigendom.
Bij ons vindt u beslag in verschillende stijlen en materialen om uw deuren te voorzien van een luxueuze uitstraling.
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en afstellen van deurpompen voor een veilige en gecontroleerde sluiting.

Onze graveerservice maakt het mogelijk om uw persoonlijke boodschap of nummering op verschillende materialen te graveren.

een efficiënt en georganiseerd sluitsysteem kan de veiligheid en het gemak van het openen en sluiten van deuren in uw gebouw sterk verbeteren.

Professionele techniekers

Onze techniekers gaan voor u dagelijks de baan op voor allerhande beveiligingswerken, herstellingen en vernieuwingen. Ook als u geconfronteerd wordt met een deur die om één of andere reden niet meer open kan, kan u rekenen op onze expertise. We onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Laat van je horen

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Dringende interventie

Neem snel contact op voor depannage, om een deur te openen als u uw sleutels vergeten bent of andere dringende sleutelproblemen.

Bel 059 70 08 23

Ontdek al onze diensten

Bij onze slotenmakerij kunt u rekenen op een kwalitatieve sleutelservice en een breed scala aan sloten en cilinders.

Wees inbrekers te slim af! Wij bieden uitgebreid beveiligingsadvies voor uw woning of bedrijf.

Bekijk al onze producten die verzekeren dat enkel geautoriseerde personen toegang hebben tot uw eigendom.

Verhoog uw comfort  met onze oplossingen voor het automatiseren van uw draaideuren, garagepoorten, …
Scroll naar boven