Sleutelservice

Bij Bervan kunt u rekenen op een uitgebreide sleutelservice met de modernste machines en een team van ervaren vakmensen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de toegang tot uw eigendom veilig te stellen, daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen aan om ervoor te zorgen dat u nooit zonder sleutels komt te zitten.

Of het nu gaat om het dupliceren van een huissleutel, het vervangen van een verloren autosleutel of het repareren van een beschadigde sleutel, wij hebben de expertise en apparatuur om het snel en efficiënt te doen.

Sleutelservice

Sleutels kopiëren

Sinds 1989 hebben wij bij Bervan een ijzersterke reputatie opgebouwd als het gaat om het maken en kopiëren van sleutels. Regelmatig horen we van onze klanten “als ze een sleutel bij Bervan NIET kunnen maken, kunnen ze het NERGENS”.

Wij werken hard om deze reputatie elke dag verder te versterken. Zo investeren wij voortdurend in de meest geavanceerde sleutelmachines om vrijwel alle sleutels te kunnen maken. Sleutels worden gedupliceerd op een van onze dertien sleutelmachines en indien nodig met de hand afgewerkt. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals computer gestuurde sleutelmachines, om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van onze werkzaamheden te garanderen.

Wij maken sleutels voor allerlei soorten deuren, waaronder voor- en achterdeuren, binnendeuren, garagepoorten, sleutels voor alle voertuigen zoals auto’s, motoren en zelfs vliegtuig- en botendeuren. Daarnaast maken wij ook sleutels voor hangsloten, opzetsloten, brievenbussen, kasten (zowel antiek als nieuw), kluizen, noodsleutelkastjes, strandcabines, koffers, rolluiken en meer. Kortom, wij kunnen bijna elke sleutel voor u maken en kopiëren.

Terwijl u wacht

Wij kopiëren de meeste sleutels snel en efficiënt in enkele minuten.

ALLE sleutels

Wij kopiëren sleutels voor elke mogelijk toepassing.

Geavanceerde toestellen

Wij gebruiken hebben een modern en uitgebreid machinepark.

Uitgebreide voorraad

Wij hebben duizenden sleutels in voorraad in alle maten en vormen.
Sleutelservice

Auto en motorsleutels op code

Bent u uw autosleutel kwijt of is deze beschadigd? Geen paniek, bij Bervan maken we ook auto- en motorsleutels op code, kopiëren we sleutels met transponder en afstandsbediening.

Op basis van de sleutelcode van uw wagen kunnen wij met behulp van onze gespecialiseerde apparatuur snel en nauwkeurig een vervangende sleutel maken voor vrijwel elk type auto. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u snel weer achter het stuur zit en uw auto veilig kunt vergrendelen.

Scroll naar boven