SALTO KS

Salto KS is de online variant van het klassieke Salto systeem. Alle deurcomponenten staan hierbij online, het sluitplan is volledig te beheren via een beveiligde website en app. Aanpassen van toegangsrechten, aanmaken of blokkeren van een gebruiker, openen van een deur vanop afstand, raadplegen van het logboek: alles kan in een oogwenk en in real-time.

Het openen van een deur kan met een badge, met de smartphone aan de deur (bluetooth), via de app van waar ook (Cloud) of indien voorzien met een code.

Salto Inspired Business Partner

Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen voor veiligheid, flexibiliteit en toegangscontrole. Welkom in de wereld van Salto.

Salto heeft een zeer breed assortiment aan producten voor toegangscontrole, telkens met verschillende beheersmogelijkheden volgens noodzakelijkheid.
Voor woonhuis tot appartementscomplex, voor middelgrote tot grote bedrijven, voor overheids- horeca- tot de dienstensector: telkens is een aangepast niveau van het sluitplanbeheer mogelijk. Dit gaat van zeer eenvoudige programmatie door middel van een programmatiekaart, tot uitgebreide softwaremogelijkheden zoals het Salto Virtueel Netwerk. Daarbij is steeds de eenvoud van programmatie een constante.

KS IQ

De IQ is het hart van het KS gebeuren, ze zorgt voor de brug tussen uw draadloze sloten en het internet (Cloud). Meerdere IQ kunnen in hetzelfde systeem worden opgenomenn het heeft dus geen belang hoe verspreid de toegangen zijn, het blijft één systeem. IQ’s worden met het internet verbonden via wifi, ethernet bekabeling, POE of zelfs over het mobiele datanetwerk.

KS Tag

De tag is de ‘badge’ voor toegang en wordt eenvoudig, aan de hand van een nummer, aan het systeem toegevoegd en gekoppeld aan een gebruiker. Vervolgens de nodige toegangsrechten definiëren en de tag is klaar voor gebruik. Ook een KS kaart is voorhanden.

KS Website & App

Via de beveiligde website kan U het beheer van het sluitplan makkelijk uitvoeren. Geen software installatie en geen randapparatuur nodig! Alle aanpassingen worden in real-time verwerkt. Via de app zijn eenvoudige bewerkingen mogelijk zoals blokkeren van een gebruiker, raadplegen van het logboek, openen van een deur, enz.

KS Deurbeslag

Het elektronisch beslag kan zowel in de classic (original) vorm, of in de ‘ONE’ vorm worden verkregen. Ook het mini beslag kan worden toegepast. Een deurbeslag mét codeklavier is eveneens voorhanden.

KS Wandlezer

Ook het mini beslag kan worden toegepast. Een deurbeslag mét codeklavier is eveneens voorhanden. De wandlezer met zijn bijhorende sturing is geschikt voor vele toepassingen. Elektronische deuropener, garagepoort, slagboom, schuifpoort en andere elektrisch te ontgrendelen toegangen kunnen worden aangestuurd. De wandlezer is tevens te verkrijgen met codeklavier.

KS Cilinder

De cilinder is dezelfde als deze van Salto en is ook hier voorzien van de KS firmware en van draadloze communicatie met de IQ

Scroll naar boven