SALTO

Bervan is trots om als Inspired Business Partner aan de kust een perfecte implementatie van het Salto toegangscontrolesysteem te kunnen garanderen. Al meer dan 10 jaar implementeert ons bedrijf dit hoogwaardige systeem met succes en talloze tevreden klanten als gevolg.

Met een breed scala aan oplossingen, is er voor vrijwel elk type toegang een geschikte Salto-oplossing beschikbaar. Dit systeem biedt uitgebreide mogelijkheden en kan naar software toe zowel eenvoudige als complexe sluitplannen aan. Bovendien kunnen er koppelingen naar third-party software (zoals hotelsoftware, tijdsregistratie, event-streaming en meer) worden gemaakt.

Onze nauwe samenwerking met Salto stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij hen de best mogelijke Salto-oplossing bieden, met een perfecte implementatie en uitstekende service na verkoop.

Salto Inspired Business Partner

Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen voor veiligheid, flexibiliteit en toegangscontrole. Welkom in de wereld van Salto.

Salto heeft een zeer breed assortiment aan producten voor toegangscontrole, telkens met verschillende beheersmogelijkheden volgens noodzakelijkheid.
Voor woonhuis tot appartementscomplex, voor middelgrote tot grote bedrijven, voor overheids- horeca- tot de dienstensector: telkens is een aangepast niveau van het sluitplanbeheer mogelijk. Dit gaat van zeer eenvoudige programmatie door middel van een programmatiekaart, tot uitgebreide softwaremogelijkheden zoals het Salto Virtueel Netwerk. Daarbij is steeds de eenvoud van programmatie een constante.

Salto Elektronische Beslagen

Het elektronisch beslag is een compleet draadloze oplossing, met uitgebreide gebruiksmogelijkheden en in veel varianten beschikbaar. De werking is zeer intuïtief, standaard is de buitenkruk enkel te bedienen na aanbieden van een gerechtigde badge. Uiteraard kan de buitenkruk ook op gewenste tijden zo worden ingesteld dat deze steeds te bedienen is. De binnenkruk is steeds te bedienen.
Daarbij is er compatibiliteit met de meeste paniekbaren, kan het voorzien worden van een cilinderuitsparing en is er zelfs een versie met ingebouwd codeklavier.

Salto Elektronische Cilinders

Elektronische cilinders zijn eveneens geheel draadloos en in verschillende types voorhanden. Standaard cilinder met leesknop aan één zijde en draaiknop aan andere zijden, gecontroleerde toegang aan beide zijden of zelfs halve cilinder is beschikbaar.
Montage? Mechanische cilinder verwijderen en elektronische in de plaats monteren – geen boringen nodig.

Salto Wandlezers

Voor geautomatiseerde toegangen of toegangen voorzien van elektrisch slot of deuropener is de Salto wandlezer geschikt. De wandlezer stuurt de informatie van de badge digitaal door naar z’n sturing die al of niet toegang verleent. De sturing kan in het IT-netwerk worden opgenomen wat toelaat om informatie van de badge rechtstreeks met de database te synchroniseren (update van rechten, logboek overdracht, batterij status deuren, …). De wandlezer kan gecombineerd worden met het Salto codeklavier, wat voor extra veiligheid / flexibiliteit zorgt.

Salto Media

Salto-Dragers zijn in vele varianten verkrijgbaar: sleutelhanger, kaart, armband, sticker, en veelal in diverse kleuren beschikbaar. Ze zijn slijtvast, waterbestendig en batterijloos.

Salto Programmeerbenodigdheden

Bervan verzorgt het Salto sluitplan voor heel wat klanten. Voor maximale flexibiliteit en beheer kan de beheerderset worden voorzien, zodat het sluitplan volledig door de klant zelf kan worden opgevolgd.Naast de software is enkel een ‘sleutel’ programmeerapparaat en een ‘deur’ programmeerapparaat nodig.

Software is beschikbaar in verschillende versies, naargelang de behoefte / gewenste mogelijkheden.

Salto Kastslot

Voor kasten, lockers of andere panelen die niet zijn voorzien van een sluitingsmechanisme of waar het mechanisch slot moet vervangen
worden voor meer controle is de Salto iLocker uitstekend geschikt.
Ergonomisch ontworpen geheel, volledig werkend in het Salto sluitplan.

Scroll naar boven